Aici postati transferurile efectuate!
Transferurile neconfirmate nu vor fi validate
DaFlorinu a scris:Tores(Liverpool)=50mil(Barcelona)
Florinu a scris:Abidal(Barca)=35mil(Bayern)
Florinu a scris:Bojan(Barca)=30(Bayern)
Florinu a scris:Khan+Lucio(Bayern)=90mil(Barca)
Buget ramas 565 mil
sss a scris:diarra + kalou [ chelsea = 60 mil. la ledss
~ C@pp0 ~ a scris:Malouda + Essien [ Chelsea ] = 1 free + 70 mil [ Barnet ]
дlєx Băăă a scris:Wright-Phillips Shaun + Obi Mikel John [Chelsea] = 60 mil [ Mlada Boleslav]
crK~ a scris:Miguel :-j:-j ( Chesterfield ) = 10 mil ( Bayern M )
ba nu e la vrajeala e trans adevarat :> luatil in considerare bayern bft cu miguelanis/././ a scris:crK~ a scris:Miguel :-j:-j ( Chesterfield ) = 10 mil ( Bayern M )
sa nu puneti transferu...a pus la vrajeala..... :-j :-j
crK~ a scris:ba nu e la vrajeala e trans adevarat :> luatil in considerare bayern bft cu miguelanis/././ a scris:crK~ a scris:Miguel :-j:-j ( Chesterfield ) = 10 mil ( Bayern M )
Transferul nu se anuleaza , e valabil ba cappo intra pe mess sa vb si ai sa vezi ca am dreptate cu transferul asta :> bft anis cu elanis/././ a scris:crK~ a scris:ba nu e la vrajeala e trans adevarat :> luatil in considerare bayern bft cu miguelanis/././ a scris:crK~ a scris:Miguel :-j:-j ( Chesterfield ) = 10 mil ( Bayern M )
BA SA NU IL PUNETI CA NU-L VREAU...MA C*C PE EL DE MIGUEL :-J ...
TRANSFER ANULAT !!
crK~ a scris:Transferul nu se anuleaza , e valabil ba cappo intra pe mess sa vb si ai sa vezi ca am dreptate cu transferul asta :> bft anis cu elanis/././ a scris:crK~ a scris:ba nu e la vrajeala e trans adevarat :> luatil in considerare bayern bft cu miguelanis/././ a scris:crK~ a scris:Miguel :-j:-j ( Chesterfield ) = 10 mil ( Bayern M )
TRANSFER ANULAT !!
am conv pe mess cum a zis ca il vrea pe miguel si eu iam zis 10 mil =)) si a zis da :>anis/././ a scris:crK~ a scris:Transferul nu se anuleaza , e valabil ba cappo intra pe mess sa vb si ai sa vezi ca am dreptate cu transferul asta :> bft anis cu elanis/././ a scris:crK~ a scris:ba nu e la vrajeala e trans adevarat :> luatil in considerare bayern bft cu miguelanis/././ a scris:crK~ a scris:Miguel :-j:-j ( Chesterfield ) = 10 mil ( Bayern M )
TRANSFER ANULAT !!
ba nul vreau...nu ma poti obliga sal cumpar
C!p!r!c@ a scris:Lahm (Bayern) - 50 mil (Valencia)
crK~ a scris:am conv pe mess cum a zis ca il vrea pe miguel si eu iam zis 10 mil =)) si a zis da :>anis/././ a scris:crK~ a scris:Transferul nu se anuleaza , e valabil ba cappo intra pe mess sa vb si ai sa vezi ca am dreptate cu transferul asta :> bft anis cu elanis/././ a scris:crK~ a scris:ba nu e la vrajeala e trans adevarat :> luatil in considerare bayern bft cu miguelanis/././ a scris:crK~ a scris:Miguel :-j:-j ( Chesterfield ) = 10 mil ( Bayern M )
TRANSFER ANULAT !!
crK~ a scris:Dorman ( New England ) = 25 mil(Chesterfield )
daanis/././ a scris:1 Free (Chesterfield) - 20 mil (Bayern)
confirmanis/././ a scris:Schweinsteiger (Bayern) <-> Silva (Valencia)
anis/././ a scris:crK~ a scris:am conv pe mess cum a zis ca il vrea pe miguel si eu iam zis 10 mil =)) si a zis da :>anis/././ a scris:crK~ a scris:Transferul nu se anuleaza , e valabil ba cappo intra pe mess sa vb si ai sa vezi ca am dreptate cu transferul asta :> bft anis cu elanis/././ a scris:crK~ a scris:ba nu e la vrajeala e trans adevarat :> luatil in considerare bayern bft cu miguelanis/././ a scris:crK~ a scris:Miguel :-j:-j ( Chesterfield ) = 10 mil ( Bayern M )
TRANSFER ANULAT !!
pune convorbirea... unde tiam zis da.... ADMINI DAK MIL DATI SA MOR DE MAI JOC :-J
confirm~ C@pp0 ~ a scris:Cole [ Barnet ] = 35 mil [ Treviso ]
confirm~ C@pp0 ~ a scris:Sylvinho [ Barnet ] = 40 mil [ Treviso ]
**Neymar** a scris:Tevez Man Utd = 55mil Barcelona
Da**Neymar** a scris:Nani+Anderson Man Utd = 60mil Barnet
comfirmC!p!r!c@ a scris:Lahm (Bayern) - 50 mil (Valencia)
дlєx Băăă a scris:1 swap [ mlada boleslav] = 40 mil [barcelona]
mlada boleslav 410 buget
comfirm**Neymar** a scris:Eagles Man Utd = 15mil valencia